Dovlecel umplut la cuptor

de T I M E A in Mancaruri de legume, 2 Iun 2012 | 7192 vizualizari

 

Varianta soft a dovlecelului umplut :).
Data viitoare va prezint si o reteta cu carne.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2 portii avem nevoie de: 
  • 2 dovlecei 
  • 1 ou 
  • 1/2 ardei rosu 
  • 1 ceapa verde 
  • 1 usturoi verde 
  • 3 lingurite pesmet 
  • maghiran 
  • sare si piper 
  • 2-3 rosii cherry 
  • 1-2 linguri ulei de masline pt tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut la cuptor:

Spalam si decojim dovlecelul apoi scobim miezul cu ajutorul unei lingurite.

Miezul il tocam marunt si il amestecam cu oul batut.

Adaugam ceapa, usturoiul si areiul tocat marunt si amestecam.

Condimentem cu sare, piper si maghiran si adaugam cele 3 lingurite de pesmet si amestecam bine.

Umplem cele 4 jumatati cu umplutura de mai sus si le asezam in tava unsa cu ulei.

Rosiile spalate si feliate le asezam deasupra si dam la cuptor la 180 grade timp de 25-30 minute.

Servim cald.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu branza la cuptor